Sedm věcí IV.

Člověk by neřekl, že už máme z nového roku za sebou skoro čtyři týdny. Zas mám pocit, že to moc rychle utíká. Zvenku se taky možná zdá, že se neděje nic důležitého nebo významného, ale zdání někdy klame…

  1. Děkuji páteční bruslení na Príglu! Bylo to moc fajn. Před pár týdny jsem ještě neuměla na bruslích prakticky stát, a najednou si tu jezdím po zamrzlém Príglu… To jsou věci. Ujela jsem tři okruhy, což je něco málo přes pět kilometrů. Na bruslařskou lamu bych řekla, že je to dost dobrý :-)) I teda jednu pořádnou šipku na led jsem hodila (jak už to bývá, tak to byla krátce poté, co mě Radim pochválil, jak hezky rychle jedu :-)), ale vlastně i za to jsem vděčná. Jednak byla dopředu, což je dobře, a jednak jsem zjistila (přestože to nebylo příjemné), že to není žádná tragédie. A zažili jsme tam spoustu příjemných mezilidských zážitků, s jednou paní jsme se tam vzájemně fotili, všichni jsme se na sebe usmívali, sluníčko svítila, zkrátka paráda!
  2. I víkend byl příjemný – jednak návštěva u našich rodičů (konečně po dlouhé době jsem měla pocit, že jsme si normálně příjemně a smysluplně popovídali :-) a v neděli nás přijel navštívit jeden Radimův kamarád.
  3. Opět jsme šli v pondělí bruslit! Na kluziště k Olympii. A byli jsme tam asi půl hodiny sami – Radim krásně divočil (moc ráda se dívám, jak bruslí!) a já jsem si jezdila kolem dokola a zpívala si (normálně jako nahlas) s rádiem Krokodýl :-) Super!
  4. Díky za úterní večer – šli jsme do postele poměrně brzo, a ještě jsme nějakou dobu jen tak v objetí leželi a povídali si. Miluju to. Občas to fakt potřebuju.
  5. Ve středu jsme byli v kině Scala na filmu Strnadovi od Heleny Třeštíkové. Ve Scale jsem si nejdřív dala výborný bezlepkový čokoládový dortík a pak tedy porci kinematografie. Když jsme vyšli z kina, byli jsme chvilku potichu a pak jsme se shodli, že to bylo „husté“. Mám asi tak milion podnětů k zamyšlení.
  6. Máme kolem sebe s Radimem dost lidí co trochu bojují s partnerskými vztahy. Děkuji za ten náš. Jsme spolu už více než rok a osm měsíců (!) a je to pořád skvělé. Vlastně bych řekla, že je to pořád lepší a lepší.
  7. Tento týden jsou skoro všichni z práce na horách. Užívám si ten klid.

S láskou

s

Napsat komentář