Apple pie

No a když už jsem u té Maškrtnice prolézala její recepty, zaujal mě ten na apple pie. Jablek máme hodně a ráda bych je nějak do jídelníčku víc zapojila. A když jsem se dočetla, že to mám péct podle toho, jak moc zkaramelizovanou chuť chci, byla jsem lapená. A jelikož mám dnes volno, a tedy čas na všechny ty těstové experimenty, pustila jsem se do něj hned. A dokonce s použitím kvásku, který byl před tím několik týdnů zmražený (mám i čerstvý, ale chtěla jsem to zkusit). Po rozmražení krásně probublával, jako by o té hibernaci ani nevěděl, takže to asi udělám znovu jako rezervu, kdybych o něj z nějakého důvodu přišla. Výsledek je vynikající, jablka jsou příjemně zkaramelizovaná, no prostě paráda :-)20190215_1634342929888475110271891.jpg

 

Napsat komentář